Hispack 2018

Una edició més VINCA estarà present com a expositor a la fira HISPACK 2018 que es celebrarà a Barcelona del 8 al 11 de maig, dedicada principalment al packaging, però també a la logística i l’envasament.

Una edició més VINCA estarà present com a expositor a la fira HISPACK 2018 que es celebrarà a Barcelona del 8 al 11 de maig, dedicada principalment al packaging, però també a la logística i l’envasament.

VINCA presenta la seva àmplia gamma de manipuladors de càrregues lleugeres, composta per: els manipuladors de buit TROMPEX-PLUS per a sacs, caixes, taulers, bidons, garrafes, etc., els manipuladors de buit monocomandament, TROMPEX-LTI, per a càrregues molt lleugeres, especialment caixes. Com a novetat aquest any i complementant als equips monocomandament, més lleugers i ergonòmics, presentem el pescant totalment acabat en fibra de carboni. Aquesa ploma d’increïble lleugeresa, aporta a l’equip TROMPEX-LTI maniobrabilitat i eficàcia.

VINCA completa la seva gamma de manipuladors amb els manipuladors pneumàtics ingràvids, d’ampli ús en automoció, i sectors industrials molt diversos, ideals per manipular bobines, vidre, bidons, motlles, peces diverses i els manipuladors d’elecció quan cal voltejar les peces, etc… VINCA disposa d’Oficina Tècnica pròpia, per al desenvolupament de projectes a mida.

A més, també presentarem els elevadors mòbils per a càrregues des de 50 a 300 kg, que faciliten el transport i manipulació de càrregues, i que presenten diversos implements per a la presa de les càrregues més variades: bidons petroliers, bobines, rotlles, caixes, etc.

A més dels productes presents a l’estand, completen el catàleg de VINCA: ponts grua, muntacàrregues, molls, immobilitzadors de camions, portes ràpides, inversors de palets, voltejadors, carros transfer, etc.

Visiteu-nos a Hispack. Stand-B285 (Pab. 3).

Tindrem molt de gust a saludar-vos!

cartel hispack

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies