Fira Hispack 2018

Una edició més VINCA estarà present com a expositor a la fira HISPACK 2018 que es celebrarà a Barcelona del 8 al 11 de maig, dedicada principalment al packaging, però també a la logística i l’envasament.

Una edició més VINCA estarà present com a expositor a la fira HISPACK 2018 que es celebrarà a Barcelona del 8 al 11 de maig, dedicada principalment al packaging, però també a la logística i l’envasament.

VINCA presenta la seva àmplia gamma de manipuladors de càrregues lleugeres, composta per: els manipuladors de buit TROMPEX-PLUS per a sacs, caixes, taulers, bidons, garrafes, etc., els manipuladors de buit monocomandament, TROMPEX-LTI, per a càrregues molt lleugeres, especialment caixes. Com a novetat aquest any i complementant als equips monocomandament, més lleugers i ergonòmics, presentem el pescant totalment acabat en fibra de carboni. Aquesa ploma d’increïble lleugeresa, aporta a l’equip TROMPEX-LTI maniobrabilitat i eficàcia.

VINCA completa la seva gamma de manipuladors amb els manipuladors pneumàtics ingràvids, d’ampli ús en automoció, i sectors industrials molt diversos, ideals per manipular bobines, vidre, bidons, motlles, peces diverses i els manipuladors d’elecció quan cal voltejar les peces, etc… VINCA disposa d’Oficina Tècnica pròpia, per al desenvolupament de projectes a mida.

A més, també presentarem els elevadors mòbils per a càrregues des de 50 a 300 kg, que faciliten el transport i manipulació de càrregues, i que presenten diversos implements per a la presa de les càrregues més variades: bidons petroliers, bobines, rotlles, caixes, etc.

A més dels productes presents a l’estand, completen el catàleg de VINCA: ponts grua, muntacàrregues, molls, immobilitzadors de camions, portes ràpides, inversors de palets, voltejadors, carros transfer, etc.

Visiteu-nos a Hispack. Stand-B285 (Pab. 3).

Tindrem molt de gust a saludar-vos!

cartel hispack