Nou Ventilador per a trailer en molls de carga Coolman 2800

A VINCA hem incorporat un nou sistema de seguretat per als molls de càrrega, es tracta del nou ventilador per tràiler Coolman 2800 de RITE HITE, amb el que augmentarà la comoditat i la productivitat dels empleats controlant la temperadura dins del tràiler.

A més pot incorporar un focus led per a una millor visibilitat dins el tràiler en condicions de baixa lluminositat.

No dubti a consultar més informació a la fitxa del producte: Ventilador Coolman 2800.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies