Nova porta frigorífica industrial: BARRIER GLIDER

En VINCA hem incorporat una nova porta industrial per a aquelles empreses que necessitin d’una porta frigorífica industrial amb unes prestacions i característiques que han de complir amb els seus requisits més exigents.

Amb la nova porta BARRIER GLIDER els problemes de possibles impactes accidentals amb els sistemes de transport logístic no seran un problema ja que aquesta porta industrial frigorífica està preparada per a aquests impactes gràcies a la seva flexibilitat i reestructuració automàtica com si res hagués passat.

Disposen de sistema d’obertura i tancament automàtic amb un indicador temporal dissenyat per a una senyalització segura per als seus treballadors a la part superior de la porta.

Per més informació no dubti en consultar la fitxa del producte: puerta industrial frigorífica BARRIER GLIDER.