Augmenti la seguretat en els seus molls de càrrega amb WHEEL-LOK

En VINCA sempre ens ha importat la seguretat, és per això que oferim dins del nostre catàleg de productes, una sèrie d’equipaments d’alta qualitat que milloraran la seguretat de les instal·lacions dels seus molls de càrrega.

Com a producte indispensable els recomanem els immobilitzadors de vehicles WHEEL-LOK de RiteHite que eviten greus accidents durant la càrrega i descàrrega de mercaderies quan els carretons elevadors i transpaletes entren i surten dels remolcs. De vegades si el camió no es troba bé frenat o es produeixen lleus desplaçaments durant la càrrega pot crear-se un espai entre el moll de càrrega i el remolc provocant que el carretó elevador quedi atrapada.

El immobilitzador evitarà accidents més greus, com quan per un descuit de l’conductor arrencada abans que hagi finalitzat el procés de càrrega o descàrrega i els operaris segueixin entrant o sortint de l’remolc fent que el carretó elevador es precipiti a el buit.

Per complementar els equips de seguretat, també recomanem la barrera de seguretat per a molls de càrrega DOK-GUARDIAN, que evitarà el pas de personal o carretons elevadors, quan el moll de càrrega estigui obert però no hi hagi un remolc a l’exterior.