Manipuladors INOX

A Vinca dissenyem i fabriquem manipuladors de càrregues per a tot tipus d’aplicacions industrials. Si fas una ullada a la categoria de manipuladors podràs conèixer l’àmplia varietat que oferim.

Sovint sabem què volem moure però no tenim una idea de què necessitem, aquesta és una situació normal ja que hi ha infinitat de productes enfocats a l’elevació amb multitud d’aplicacions.

Escull el manipulador segons la càrrega que vulguis manipular:

Com que som fabricants d’aquests productes oferim l’opció INOX a tots. El nostre equip estudia i analitza cada cas i ofereix la millor solució per complir tots els requisits.

Els manipuladors INOX són molt comuns al sector químic, farmacèutic o al de l’alimentació ja que l’inoxidable compleix els requisits d’higiene i seguretat.

Descobreix els manipuladors INOX més venuts:

  • Manipulador trompex + ploma: les parts metàl·liques del Trompex estan fabricades amb INOX. La ploma està disponible en versió estàndard o articulada (vegeu exemple).
  • Elevador mòbil + implementos INOX: configuració de l’elevador mòbil acabat en acer inoxidable per manipular càrregues amb l’implement també en acer inoxidable per a caixes, bobines, bidons, safates, etc.
  • Manipulador ingràvid: oferim l’opció de fabricar-se amb algunes parts en acer inoxidable (implement /columna…) en cas que hagueu d’estar en contacte amb aigua, àcids, etc. per evitar problemes de corrosió.

Aquestes només són 3 de les solucions més ofertes per Vinca per a la càrrega i manipulació amb equips inoxidables. Des de les nostres oficines oferim una solució personalitzada segons els requisits i les necessitats de cada client.

Si estàs interessat a conèixer més sobre aquests productes i vols una oferta detallada pots posar-te en contacte amb les nostres oficines aquí.