Nou catàleg de transpaletes!

Què és una transpaleta? Per què la podem utilitzar? Quanta càrrega suporta? Quan puc elevar la càrrega? Hi ha transpaletes inoxidables? El món de les transpaletes és molt ampli, utilitzen un mecanisme senzill que ofereix molta versatilitat a l’hora de treballar càrregues sense fer un esforç que pugui suposar un risc a l’operador.

Les transpaletes tant manuals com elèctrica són molt comunes a magatzems i fàbriques on es realitza constantment càrregues i descàrregues de materials. Depenent de quant la utilitzaràs o per què la necessites et recomanem un tipus o un altre.

La gamma de transpaletes manuals està dissenyada per a la manipulació de palets d’una manera còmoda i senzilla, un cop has agafat la càrrega la dirigeixes cap al lloc desitjat empenyent des del timó. Si prefereixes elevar la càrrega del terra per poder transportar-la accionant un botó llavors has de veure el catàleg de transpaletes elèctriques. Dins aquesta darrera modalitat també hi ha la combinació d’elevació i translació elèctrica, un dels models més recomanats és el model QX20P.

D’altra banda, disposem de transpaletes elevadores, aquestes tenen una doble funció oferint-nos un plus: transportar i elevar la càrrega fins a 800mm. Des del timó pugem la plataforma de la taula de tisora de manera manual o elèctrica i un cop elevat el material podem transportar-lo o utilitzar la transpaleta com a taula de treball facilitant i assegurant una postura més correcta al treballador.

Aquests són els models principals amb les característiques més destacades, però si estàs interessat a conèixer més sobre les transpaletes pots posar-te en contacte i un dels nostres comercials especialitzats t’assessorarà.