Taula hidràulica per al muntatge i desmuntatge de bogies

Aquesta taula elevadora està dissenyada i fabricada exclusivament per realitzar sessions de manteniment al sector ferroviari. Un dels usos més comuns entre els nostres clients és la realització del manteniment, substitució i reparació dels bogis dels trens.

El manteniment dels trens suposa una tasca complexa i cal utilitzar equips industrials per garantir la seguretat dels treballadors.

Taula elevable per al manteniment ferroviari

A Vinca dissenyem i fabriquem aquest equip que ens permet configurar-lo a mida per a cada client. Aquest model de taula està pensant per al manteniment de bogies, per la qual cosa les carreguen solen anar des dels 4.000kg fins als 8.000kg.

  • Sobre rails
  • Translació manual o elèctrica
  • 5, 7 i 8t / Botonera o comandament ràdio
  • Doble velocitat de translació
  • Accionament electrohidràulic

Els bogis es troben a la part inferior dels trens per tant la taula es desplaça pels rails fins a arribar al punt exacte. Aquest moviment de translació es pot fer de manera manual o elèctrica comptant amb doble velocitat per aconseguir posicionar-lo al lloc correcte. Els moviments de translació i elevació es realitzen des de la botonera, però com a opcional i per a un funcionament més segur i còmode tenim l’opció de comandament ràdio. Des del comandament acciones la taula i la desplaceu escollint la velocitat fins que queda posicionada i acciones l’elevació.

La taula per a bogies és un model disponible dins del catàleg de taules elevadors, però a Vinca som experts en equips per al moviment de càrregues. Si voleu conèixer tota la varietat de taules elevadores visiteu la pàgina aquí.

Per demanar més informació sobre el producte, si us plau, poseu-vos en contacte amb el nostre departament aquí.