Equips Industrials INOX

Què és INOX? Quan ha de ser INOX? Per què s’encareix el cost? Quins beneficis té? Quan duem a terme un projecte hem d’escollir els materials amb què es fabricarà el producte. Moltes vegades el material predominant és l’alumini o l’acer, però en altres situacions cal utilitzar galvanitzat o inoxidable.

INOX és un acrònim de “Inoxidable” i fa referència a un material que és resistent a l’oxidació i la corrosió, ideal per al seu ús en una àmplia varietat d’aplicacions industrials. Es compon de ferro, crom i níquel, aquests elements donen una gran resistència a la corrosió i el fa totalment resistent per al seu ús en ambients agressius o en contacte amb productes químics.

Avantatges:

  • Resistent a la corrosió i a l’oxidació degut a la presència de crom i níquel a la seva composició.
  • Major durabilitat, cosa que el fa ideal per a aplicacions a llarg termini.
  • Molt resistent a tensions i cops mecànics.
  • Molt higiènic i fàcil de mantenir i netejar.
  • Aguanta l’exposició a químics.

Els productes INOX més demandats:

Pórtico ligero
Pluma ligera SD INOX
Polipasto de acero INOX
Montacargas INOX

Aquests són alguns dels productes més venuts amb la característica d’INOX, però a Vinca disposem d’un ampli catàleg de productes amb opció inoxidable. Sempre ens adaptem a les necessitats, dissenyem i fabriquem per assolir el producte desitjat.

Podeu sol·licitar un pressupost detallat aquí.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies