Equips Industrials INOX

Què és INOX? Quan ha de ser INOX? Per què s’encareix el cost? Quins beneficis té? Quan duem a terme un projecte hem d’escollir els materials amb què es fabricarà el producte. Moltes vegades el material predominant és l’alumini o l’acer, però en altres situacions cal utilitzar galvanitzat o inoxidable.

INOX és un acrònim de “Inoxidable” i fa referència a un material que és resistent a l’oxidació i la corrosió, ideal per al seu ús en una àmplia varietat d’aplicacions industrials. Es compon de ferro, crom i níquel, aquests elements donen una gran resistència a la corrosió i el fa totalment resistent per al seu ús en ambients agressius o en contacte amb productes químics.

Avantatges:

  • Resistent a la corrosió i a l’oxidació degut a la presència de crom i níquel a la seva composició.
  • Major durabilitat, cosa que el fa ideal per a aplicacions a llarg termini.
  • Molt resistent a tensions i cops mecànics.
  • Molt higiènic i fàcil de mantenir i netejar.
  • Aguanta l’exposició a químics.

Els productes INOX més demandats:

Pórtico ligero
Pluma ligera SD INOX
Polipasto de acero INOX
Montacargas INOX

Aquests són alguns dels productes més venuts amb la característica d’INOX, però a Vinca disposem d’un ampli catàleg de productes amb opció inoxidable. Sempre ens adaptem a les necessitats, dissenyem i fabriquem per assolir el producte desitjat.

Podeu sol·licitar un pressupost detallat aquí.